Beton dezactivat Bucuresti • Oferta de Pret / m² in 2023

Beton dezactivat Bucuresti

Beton dezactivat Bucuresti

Pret beton dezactivat Bucuresti

Beton dezactivat Bucuresti. In spatele acestui nume mistic se ascunde o tehnica de turnarea a betonului care poate da o latura rustica si foarte avantajoasa terenului dumneavoastra sau altor straturi de flori.

Dar ce este mai exact betonul dezactivat Bucuresti? Cum este configurat? Si cat costa?

Obțineți acum câteva oferte gratuite pentru turnarea betonului dezactivat Bucuresti

Ce este beton dezactivat Bucuresti?

Este o tehnică bazată pe  beton clasic care va fi îmbogățit cu agregate  . Acestea sunt pietriș sau pietricele care pot fi chiar colorate în funcție de gusturile sau ideile tale.

Denumirea „dezactivat” se referă la tratamentul pe care îl primește după turnarea betonului. Într-adevăr, după turnarea betonului, este necesară aplicarea unui produs retardant. Acesta trebuie să se usuce timp de 12 până la 48 de ore, în funcție de condițiile meteorologice. Apoi, datorita folosirii unui aparat de curatat cu inalta presiune, vei indeparta stratul de suprafata al mortarului astfel incat sa apara agregatul pe care l-ai introdus acolo.

Avantaje beton dezactivat Bucuresti

Beton dezactivat Bucuresti are aceleași caracteristici ca și betonul amprentat. Într-adevăr, prezintă:

  • Longevitate mare  : poate rezista cu ușurință între 15 și 25 de ani.
  • Rezistență ridicată  : betonul este un material de mare rezistență, ceea ce îi permite să reziste foarte bine la intemperii.

În plus, betonul dezactivat are  o rezistență excelentă la alunecare  datorită agregatelor încorporate în el. Acest lucru îl face un material ideal pentru instalații în aer liber, cum ar fi pasarele sau o punte de piscină. De asemenea, este conceput pentru a  face față diferitelor condiții climatice  , cum ar fi ploaia sau înghețul.

În cele din urmă,  latura sa estetică  este sporită de agregate. Într-adevăr, acestea dau betonului aspectul de pământ de pietriș. Acest lucru adaugă farmec unei alei sau terasei, fără a avea dezavantajele menținerii unei podele cu pietriș adevărat. De asemenea, deoarece puteți alege tipul de agregat de utilizat, puteți personaliza redarea betonului dvs. Așa că poți alege nivelul de rugozitate și culoarea pe care vrei să o dai betonului tău.

În cele din urmă, betonul dezactivat este  foarte ușor de întreținut și de curățat  , spre deosebire de căile de acces cu pietriș.

Dozarea beton dezactivat Bucuresti

Primul pas în turnarea betonului dezactivat este destul de similar cu turnarea unei plăci de beton convenționale. Va trebui să amestecați aceleași ingrediente (sac de beton și apă). Cu toate acestea, va trebui să adăugați agregatele pe care le-ați ales anterior.

A doua parte a instalării este diferită. Implică, pe de o parte, manipularea unui retardant și, pe de altă parte, utilizarea unui aparat de curățare cu înaltă presiune pentru îndepărtarea stratului de suprafață de mortar.

Dacă ai deja o anumită experiență în turnarea plăcilor de beton precum și în manipularea acestui tip de material și unelte și dacă ai instrumentele necesare pentru realizarea betonului tău dezactivat, atunci este posibil să-l ceri. tu.

Dacă nu este cazul, vă recomandăm insistent să consultați un profesionist. Acest lucru vă va garanta o instalare perfectă și sigură. Într-adevăr, instalarea betonului dezactivat necesită un anumit know-how tehnic. În plus, folosirea unui meșter calificat vă va garanta un rezultat durabil și rezistent.

Înainte de a alege meșterul care se va ocupa de instalarea ta, nu ezita să mergi să vezi câteva dintre ele. Puteți compara apoi serviciile pe care vi le vor prezenta în oferta lor. În general, recomandăm minim trei citate pentru a avea o imagine de ansamblu mai bună și toate informațiile necesare pentru a lua o decizie bună.

Pret turnare beton dezactivat Bucuresti

Nu este ușor să evaluați cu exactitate costul instalării betonului dezactivat. Într-adevăr, în calculul costului final trebuie luați în considerare mulți factori diferiți. Înainte de a vă alege meșterul sau de a vă angaja singur în lucrare, este deci important să luați în considerare următoarele puncte.

Suprafața de acoperit a metrilor patrati m2

Evident, cu cât suprafața ta este mai mare, cu atât vei avea nevoie de mai mult beton și, prin urmare, bugetul tău va fi mai mare.

Starea stratului suport

În funcție de starea spațiului care trebuie acoperit,  poate fi necesară efectuarea lucrărilor de terasament  . Acesta este cazul, de exemplu, dacă terenul dumneavoastră este în pantă sau în stare proastă.

Obiectivul este de a pregăti terenul astfel încât să fie potrivit pentru a primi turnarea betonului dumneavoastră. Într-adevăr, este imperativ ca suprafața ta de recepție să fie plană.

Pretul materialelor

Aceasta va depinde de cantitatea de materiale de care veți avea nevoie, dar și de calitatea acestora și de tipul de agregat pe care l-ați ales.

Daca te hotarasti sa faci singur instalarea, este destul de usor sa gasesti aceste materiale la magazinele mari de bricolaj. Cu toate acestea, rețineți că poate fi necesar să închiriați o dubă pentru a transporta sacii de beton și agregat dacă doriți să acoperiți o suprafață mare. Apoi va trebui să-l adăugați la cheltuielile dvs. pentru a vă calcula costurile.

Costul materialului

Materialul care trebuie utilizat variază în funcție de domeniul de activitate. De exemplu, veți avea nevoie de o mașină de spălat cu înaltă presiune, de o betoniera sau chiar de un autobeton în funcție de suprafața de acoperit.

Evident, costul materialului va fi  inclus în pachetul general dacă instalarea dumneavoastră este efectuată de un excavator profesionist  . Dar dacă o faceți singur, va trebui să vă amintiți să o includeți în calculul costurilor pentru a vă cunoaște bugetul total.

Costul forței de muncă

Dacă angajați un profesionist pentru a vă turna betonul dezactivat, costul forței de muncă va depinde de meșterul pe care decideți să îl angajați. De aceea este important să solicitați mai multe oferte pentru a compara costurile și serviciile.

Devizul va include pretul manoperei dar si materialelor, precum si utilajele si sculele necesare. Preturile sunt diferite de la un profesionist la altul, dar depind foarte mult de suprafata de acoperit. În general, bugetele care trebuie prevăzute sunt următoarele:

  • Pentru o  suprafață mică  , adică mai puțin de 50 m²: este nevoie  de între 100 EUR și 150 EUR pe m²  .
  • Pentru o  suprafață mai mare de 50m²   : va fi necesar să contați pe un preț  între 60 € și 100 € pe m²  .

Dacă te hotărăști să faci singur instalarea, evident vei economisi această cheltuială în bugetul tău.

În toate cazurile, nu ezitați să mergeți și să întrebați. Compară opțiunile și vezi care se potrivește cel mai bine dorințelor tale, proiectului și bugetului tău.

Crypto logo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus cursus rutrum est nec suscipit. Ut et ultrices nisi. Vivamus id nisl ligula. Nulla sed iaculis ipsum.

Contact

Company Name

Address