CE ESTE BETONUL DEZACTIVAT?
Betonul dezactivat este ciment amestecat cu agregate.
Particularitatea este agregatul. Pentru că, spre deosebire de o placă de beton convențională, betonul dezactivat are un aspect estetic mai elaborat. Acest lucru se datorează agregatelor alese și umbrei fundalului (ciment). Betonul dezactivat este mai puternic decât placa convențională datorită agregatelor, varietatea de agregate depinde de regiunile dvs.
CARE SUNT ETAPELE DE PREGĂTIRE ȘI IMPLEMENTARE A BETONULUI DEZACTIVAT?
Primul pas este terasamentele și pregătirea suprafeței:
Vă sfătuim să plătiți 25 cm pentru suprafețele carosabile și 15 cm pentru suprafețele pietonale și implementarea unei ajustări în strat subțire zdrobită GNT 0/20 cu 15 cm grosime pentru suprafețele carosabile și 5 cm pentru suprafețele pietonale.
Reglarea manuală a platformei, nivelarea și compactarea completă a suprafeței (trebuie prevăzută o pantă de 0,5 – 1 cm pe metru).
Al doilea pas este implementarea betonului dezactivat:
Implementarea betonului dezactivat de peste 10 cm grosime, cu aplicarea dezactivatorului, netezirea betonului, precum și spălarea cu apă sub presiunea betonului a doua zi.
CARE ESTE DURATA DE VIAȚĂ A BETONULUI DEZACTIVAT?
Durabilitatea betonului dezactivat este de 15 până la 25 de ani.
CARE SUNT AVANTAJELE BETONULUI DEZACTIVAT?
Avantajele sale: durata de viață, rezistența, întreținerea redusă, viteza de implementare și puterea anti-alunecare.
CERE O OFERTĂ DE PREȚ!
Dacă sunteți interesat de tarifele noastre, solicitați imediat o ofertă provizorie.
Unul dintre supraveghetorii noștri de lucrări va veni la dumneavoastră acasă pentru a face o măsurare precisă, pentru a confirma in situ suprafața finală a proiectului dvs., timpii de intervenție și vă va oferi sfaturi cu privire la evacuarea apei pluviale, a rețelelor, a bordurilor etc …
Toate prețurile comunicate de www.enrobe-lyon.com pot fi modificate. Aceste prețuri sunt aproximative și, prin urmare, pot diferi de tarifele prezentate în propunerile comerciale finale, după efectuarea vizitei preliminare.
Vizită preliminară: vizită tehnică care urmează să fie efectuată la locul de desfășurare a proiectului, înainte de începerea lucrărilor.